Oletko harkinnut lämmitysmuodon vaihtamista? Meiltä saat myös ilma-vesilämpöpumput luotettavasti!

Ilma-vesilämpöpumput lämmittävät energiatehokkaasti talon ja käyttöveden. Järjestelmä on loistava ratkaisu niin uudistaloon lämmitysjärjestelmäksi kuin saneeraustaloonkin öljylämmityksen korvaajaksi

Ilma-vesilämpöpumpun avulla pidät kotisi lämpimänä vuoden kylminä kuukausina ja viileänä kesäaikaan. Hyödyntämällä ulkoilman energiaa pienennät energiakustannuksiasi ympäristöystävällisellä tavalla, samalla kun luot täydellisen sisäilman kotiisi.

Pyydä tarjous ilma-vesilämpöpumpusta >>

Ilma-vesilämpöpumppu

Ely-keskus tarjoaa jopa 4000 euron tuen kun vaihdat öljylämmityksen ilma-vesilämpöpumppuun!

Ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille on tarjolla valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla. Avustushaku on avautunut 1.9.2020, mutta avustusta voidaan myöntää takautuvasti kustannuksiin, jotka ovat syntyneet 1.6.2020 jälkeen.

Lue lisää Ely-keskuksen sivuilta >>

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumput sopivat kaikenlaisiin taloihin

Ilma-vesilämpöpumppu on erinomainen valinta sekä uuteen tai vanhaan että isoon tai pieneen taloon, oli talossa sitten vesikiertoiset patterit tai lattialämmitys. Jokaiseen kohteeseen löytyy sopivan tehoinen ja erinomaisella hyötysuhteella varustettu laite, joka tuottaa huomattavia säästöjä.

Ilma-vesilämpöpumput ovat invertteriohjattuja, eli niiden antama teho vaihtelee tarpeen mukaan – toisin sanoen koneet antavat aina juuri sopivasti tehoa parhaalla mahdollisella hyötysuhteella.

Ilma-vesilämpöpumpun hankinta on mielekästä myös siksi, että se maksaa itsensä takaisin. Jos hankit ilma-vesilämpöpumpun öljy- tai sähkökattilan tilalle, voit säästää helposti puolet vuotuisista lämmityskustannuksistasi. Jopa yli 60 prosentin säästöt ovat tavallisia. Keskivertotalossa säästö on siis helposti 1 500 euroa vuodessa.

Pyydä tarjous ilma-vesilämpömpusta jo tänään!

Tule käymään palvelevassa myymälässämme, Vihtorinkatu 10:ssä keskustelemassa asiasta tai ota yhteyttä 041 318 1476 / myynti@lvikuusisto.fi.

Tarjoamme muun muassa oheisen, Jäspin Tehowatti Air Split ilma-vesilämpöpumpun, joka lämmittää energiatehokkaasti talon ja käyttöveden.

Järjestelmä on loistava ratkaisu niin uudistaloon lämmitysjärjestelmäksi kuin saneeraustaloonkin öljylämmityksen korvaajaksi.

Yhteystietomme >>

Jaspi_Tehowatti-Air-Split